Coinbase Reviewing 19 Crypto Assets voor Listing, inclusief verpakte Bitcoin en Paxos Gold

De Crypto uitwisseling Coinbase zei Vrijdag dat het 19 cryptocurrencies voor mogelijke lijst herzien.

Deze nieuwe activa zijn: Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai, Flexacoin, Helium, Hedera Hashgraph, Kava, Meloen, Ocean Protocol, Paxos Gold, Reserve Rights, tBTC, The Graph, Theta, Uma, en Wrapped Bitcoin (WBTC).

Coinbase zei dat het beoordelingsproces „significante technische en nalevingscontroles omvat en in sommige rechtsgebieden onderworpen kan zijn aan de goedkeuring van de regelgevende instanties“. Er is geen garantie dat crypto-activa die worden beoordeeld automatisch worden opgenomen in de lijst.

Ons doel is om ondersteuning te bieden voor alle activa die voldoen aan onze technische normen en die voldoen aan de toepasselijke wetgeving„, aldus de Amerikaanse beurs, in een blogbericht.

In het kader van ons noteringsproces zullen we nieuwe activa toevoegen op basis van jurisdictie per jurisdictie, onder voorbehoud van de toepasselijke beoordeling en autorisaties. Het weglaten van activa van deze publicatie diskwalificeert dergelijke activa niet van actief overzicht en potentiële lijst,“ het voegde toe.

Coinbase, die meer dan 35 miljoen gebruikers wereldwijd opschept, gaf aan dat het meer digitale activa zou blijven evalueren, en met de tijd verwacht het „ten minste 90% van het totale marktplafond van alle digitale activa in omloop“ te ondersteunen.

In juni onthulde de beurs dat het de toevoeging van 18 crypto activa, waaronder Comp, Aave, Aragon en Bancor aan het onderzoeken was.

De activa die uiteindelijk op Muntenbasis worden vermeld hebben de neiging om scherpe stijgingen van hun prijzen te zien – zoals met MKR van Makerdao in Mei of Comp in Juni gebeurde – maar de verhouding, die als het ,,Effect van de Muntenbasis“ wordt bekend, is niet altijd lineair. Comp steeg met maar liefst 300% in de aanloop naar en na de Coinbase Notering.

Op het moment van schrijven, zijn de meeste van de activa die Coinbase heeft aangekondigd voor herziening gaan omhoog. Bijvoorbeeld, Meloen is meer dan 26% gestegen, Flexacoin 4,5%, en Reserve rechten 2,4%, volgens gegevens van markets.Bitcoin.com.